Elus bakterikultuuridega rikastatud mullijoogid

Kasulikku lugemist

Fermenteeritud jook

Fermenteeritud jookidest

Elus bakterikultuuridega rikastatud mullijoogid Fermenteeritud joogid Fermenteeritud joogid valmivad suuremalt jaolt tänu suhkrule, mis muudetakse pärmi või bakterite abil kääritamise teel alkoholiks või orgaanilisteks hapeteks. Seega fermenteerimine on tehnoloogia, mille abil on võimalik luua üheaegselt nii ainulaadseid  maitseid ja tekstuure, kui ka tõsta joogi toiteväärtust.    Fermenteeritud joogid jagunevad lõppsaadusest lähtuvalt kahte rühma: Alkoholi sisaldusega kääritatud joogid Alkohoolsed kääritatud joogid on valmistatud kääritamise teel, mille käigus suhkrud muudetakse pärmi või bakterite abil alkoholiks ja süsihappegaasiks. Need joogid sisaldavad sõltuvalt  käärimisprotsessi

Loe edasi >>
Elusees mullijook

Mullijoogi hoiustamine

Elus bakterikultuuridega rikastatud mullijoogid Nagu brändi nimigi ütleb, on meie mullijookides elu sees. Sellest tulenevalt on oluline, et oleksid kursis, kuidas meie jooke nõuetekohaselt hoiustada.   Enne tellimuse esitamist ole hea ja veendu, et sul oleks külmikus/keldris piisavalt ruumi, et jooke jahedas hoiustada. Parim temperatuur selleks on +2…+6 *C.  Talvisel ajal saab jooke hoiustada kuni 30 päeva ka edukalt +10 kraadises jaheduses, suvisel ajal aga on vaja madalamat temperatuuri, kuna bakterite elutegevus on aktiivsem ning sellest tulenevalt ka kõik protsessid joogi

Loe edasi >>
ELUSEES OÜ
KONTAKT

ELUSEES OÜ © 2025